Team

ShortCaps team

Eric Severin

Partner & VD

Telefon +46 8 506 457 27
Mobil +46 70 727 66 10
eric.severin@shortcap.se

Eric har varit aktiv i flera bolag med tyngdpunkt på verkstad och konsumentkapitalvaror, under de senaste 20 åren. Senast var Eric CEO och delägare i Plymovent AB. Dessförinnan har Eric varit CEO för Poggenpohl Group i Tyskland och CEO för Gustavsberg Europe, samt marknadschef för retail matches inom Swedish Match. Eric har innehaft ett femtiotal styrelseuppdrag genom åren.

Klas Gustafsson
Klas Gustafsson

Venture Partner

Mobil +46 734 34 65 10
klas.gustafsson@shortcap.se

Klas har mer än 20 års erfarenhet från Private Equity branschen. De senaste åren har Klas varit General Partner på cleantech fonden Sustainable Technologies Fund. Innan Sustainable har Klas varit på bl a Northzone Ventures, Telia Business Innovation och AB Traction. Klas har även suttit med i över 50 styrelser, bl a börsnoterade bolag som Academedia, Biophausia och Nordic Camping. Klas har en MBA från Warwick Business School samt en BS från Uppsala Universitet.

Alexander Marell

Analytiker

Mobil +46 70 537 74 25
alexander.marell@shortcap.se


Alexander började på ShortCap som investment-analytiker 2015 och har tidigare erfarenheter från bl a Handelsbanken och Citibank. Alexander har en B.Sc. i Business & Economics (Handelshögskolan i Stockholm) och läser för närvarande en M.Sc. med inriktning Corporate Finance & Investment Management (Handelshögskolan i Stockholm).